2013-2014m.m. akimirkų galerija

Jurbarko rajono teatriukų šventė Skirsnemunėje

Balandžio 11 d. mūsų mokykloje vyko jau tradicija tapusi rajoninė pradinių klasių mokinių teatriukų šventė. Atskridusi musė pasveikino visus susirinkusius ir kartu su drugeliu leidosi į kelionę. „Atverskime pasakų knygą ir patirsime didžius stebuklus“,– ragino musė ir drugelis. Jie džiaugėsi, kad vaikai noriai skaito pasakas Klausučiuose, Veliuonoje, Skirsnemunėje ir Jurbarke – ne tik skaito, bet ir noriai vaidina. Tai rodo gausus būrys susirinkusių mažųjų artistų.

Vytauto Didžiojo pagrindinės mokyklos artistai parodė du pasirodymus – jaunieji aktoriai, vadovaujami mokytojos Vilijos Levgardienės, pristatė nuotaikingą spektaklį „Atverk langelį”, o įdomią istoriją „Petriukas vabalų šalyje“ papasakojo mokytojos Ingridos Naujokaitienės mažieji aktoriai.

Veliuonos A. ir J. Juškų gimnazijos jaunieji artistai, vadovaujami mokytojos Genovaitės Jokūbauskienės, papasakojo istoriją „Mikė kvailutis”, o Klausučių Stasio Santvaro pagrindinės mokyklos dramos būrelio aktoriai pristatė spektaklį „Skudurinukai“.

Mūsų mokyklos dramos būrelio jaunieji aktoriai, vadovaujami mokytojos Rasvitos Danaitienės, ne tik patys vedė šventę, bet ir susirinkusiems svečiams parodė spektaklį „Nuotykiai vabalų šalyje“.

Šventės pabaigoje artistai buvo apdovanoti saldžiomis dovanėlėmis. Kelionė buvo linksma ir įdomi. Vaikai turėjo galimybę save parodyti ir į kitus pasižiūrėti.

 

 

Perspausdinta iš Skirsnemunės Jurgio Baltrušaičio pagrindinės mokyklos internetinės svetainės 

"ŠOKIŲ ŠVENTĖ 2014"

JURBARKO MIESTO VAIKŲ TEATRŲ ŠVENTĖ "VORIUKAS 2014"

Jurbarko rajono pradinukų dainų šventė Jurbarko Vytauto Didžiojo pagrindinėje mokykloje

2014m. vasario 12d.

Dalinuosi Kalėdų džiaugsmu


Sveikatingumo diena Girdžiuose "Aukime sveiki ir saugūs"

Lapkričio 29 d. mūsų mokyklos PUG vaikučiai ir 1-4 klasių mokiniai dalyvavo sveikatingumo dienos renginiuose.

Rytas prasidėjo nuo „Sveikuolių pusryčių“: mokiniai kartu su mokytojais savo klasėse gėrė žolelių arbatą, valgė mokytojos Indrės išvirtą grikių košę. Sočiai pavalgę, keliavo į aktų salę, kur vyko 1-4 klasių viktorina „Augu sveikas“. Šioje viktorinoje varžėsi pirmokai su antrokais, trečiokai su ketvirtokais. Visos užduotys buvo apie sveiką mitybą, asmens higieną, sveiką gyvenseną. Pradinukai sprendė įdomiąsias užduotis, kryžiažodžius, rebusus, dainavo daineles, minė mįsles. Daugiausiai džiaugsmo suteikė vaisių ir daržovių ragavimas užrištomis akimis.

Šią viktoriną paįvairino PUG vaikučiai, kurie padeklamavo eilėraštuką „Mes darže“, parodė komandos prisistatymą, Viltė U. parodė, kaip reikia teisingai valyti dantukus. Mūsų mažiausieji draugai turi pakankamai žinių apie sveiką gyvenseną, nes neseniai dalyvavo Jurbarke vykusiame konkurse „Sveikuolių sveikuoliai“ ir užėmė trečiąją vietą.

Džiaugiamės, kad sveikatingumo dienoje noriai sutiko dalyvauti slaugytoja D.Unguraitienė. Ji „dirbo“ „ sveikatos poliklinikoje“, kuri buvo įrengta klasėje. Ten slaugytoja mokinius svėrė, matavo ūgį, kraujo spaudimą. Kiekvienas pradinukas gavo po vitaminą. Registratorė užrašė duomenis į asmens kortelę, kurią mokiniai galėjo neštis į namus.

Šią gražią dieną vainikavo sportinė veikla. Sporto salėje mokinių laukė mokytojas L.Klijūnas, kuris organizavo estafetes, judriuosius žaidimus.

Už dalyvavimą sveikatingumo dienoje klasės buvo apdovanotos diplomėliais, saldainiais, šokolado plytelėmis.

 

 

Mokytoja I.Pikčiūnienė

 

Jei turite naujienų, idėjų... -fotografuokite ir siųskite

mbuitkuviene@gmail.com

Mūsų svetainė bus jaukesnė! Laukiam nekantraujam!