Jurbarko rajono pradinių klasių teatriukų šventė Veliuonoje

"Mūsų gyvenimas- teatro uždanga, už kurios tūno didžiausios paslaptys"

Raineris Marija Rilkė

 

       Gegužės 15 dieną Veliuonos A. ir J. Juškų gimnazijos mokytojos pakvietė viso Jurbarko rajono pradinių klasių vaikų teatrus į nuostabią šventę. 

      Šventėje vaidino ir kitus spektaklius smalsiai žiūrėjo vaikai iš Klausučių S. SantvaroSkirsnemunės J. Baltrušaičio, Jurbarko Vytauto Didžiojo pagrindinių mokyklų ir Veliuonos A. ir J. Juškų gimnazijos.

        Nuoširdus dėkui šventės organizatorei G. Jokubauskienei už puikią šventę, saldžius prizus ir Jurbarko rajono savivaldybės švietimo skyriaus Vyr. specialistei Z. Tytmonienei už gerą žodį ir padėkos raštus kolektyvų vadovėms.

Jurbarko miesto vaikų teatrų šventė "Voriukas"

Atrtėja kovo 27d. - tarptautinė teatro diena. Kovo 20 dieną Jurbarko Vytauto Didžiojo pagrindinėje mokykloje vyko Jurbarko miesto teatrų šventė "Voriukas".

 

Scenoje matėme:


1. Virginija Taylor "Skudurinukai"Jurbarko Vytauto Didžiojo pagrindinės mokyklos jaunieji aktoriai, vadovė Ingrida Naujokaitienė

 

2. Rusų liaudies pasaka "Ropė" Jurbarko Ąžuoliuko mokyklos "Musmiriukų' grupės aktoriai. Vadovės Jūratė Kucinienė ir Vilma Milkuvienė.

 

3. Justinas Marcinkevičius "Greitoji pagalba"Jurbarko Vytauto Didžiojo pagrindinės mokyklos 3b klasės kolektyvas. Vadovė Vilija Levgardienė.

 

4. Janina Degutytė ir Eirimas Velička "Avinėlis Beragėlis" Jurbarko Vytauto Didžiojo pagrindinės mokyklos 1a ir 4b klasių bendras projektas. Vadovės Monika Buitkuvienė ir Elena Bakšienė

 

Ačiū šventės sielai Ingridai Naujokaitienei!

Svečiuose lietuvių pasaka

Šokių šventė

Kovo 1 dieną Jurbarko Vytauto Didžiojo pagrindinėje mokykloje įvyko respublikinė "ŠOKIŲ ŠVENTĖ 2013".

Į šventę "linksmuoju traukinuku" atvyko kolektyvai iš Jurbarko, Šakių, Kauno rajonų. Didžiausias žiūrovų simpatijas pelnė Jurbarko mažieji "Ąžuoliuko" ir "Nykštuko" šokėjai ir šventės vedėjai Meškinas ir Katinas.

 

 

Šventę organizavo Jurbarko Vytauto Didžiojo pagrindinė mokykla,

Jurbarko savivaldybės švietimo skyrius

ir  Jurbarko rajono pradinio ugdymo pedagogų metodinis būrelis.

 

Dainų šventė "Linksmasis dainų traukinukas"

Vasario 7 d. Jurbarko Vytauto Didžiojo pagrindinėje mokykloje įvyko Jurbarko rajono pradinių klasių mokinių chorų šventė "Linksmasis dainų traukinukas". Linksmuoju traukinuku "važiavo" ir daug džiugių akimirkų vieni kitiems dovanojo 8 chorai iš viso Jurbarko rajono. 

 

Šventę organizavo Jurbarko Vytauto Didžiojo pagrindinė mokykla,

Jurbarko savivaldybės švietimo skyrius

ir  Jurbarko rajono pradinio ugdymo pedagogų metodinis būrelis.

 

 

Siųskite savo nuotraukas adresu mbuitkuviene@gmail.com

Jei turite naujienų, idėjų... -fotografuokite ir siųskite

mbuitkuviene@gmail.com

Mūsų svetainė bus jaukesnė! Laukiam nekantraujam!